21 oktober 2023
12:00

Blackeberg Röd

Referat: SBBK - Blackeberg Röd

Revansch ville vi ha mot Södertälje efter förlusten i Blackebergs cupen i början på säsongen.
Vi börjar starkt och går ifrån direkt - tyvärr slappnar vi sedan av och Södertälje kommer ifatt. I halvlek är det lika och vi tar ett tufft snack i paus - vi måste steppa upp i försvaret.
Detta tar skruv och 3:e perioden spelar vi som vi vill och siffrorna blir i denna period 13-3, så här ska vi spela!
Tyvärr blir vi åter för bekväma i sista perioden men håller ihop det bra ändå.
Vi faller in i motståndarnas tempo - detta måste vi jobba med att få bort.
Även om vi inte har en bra dag så står vi som vinnare när slutsignalen går och revanschen är ett faktum, riktigt skönt.

Ni kanske tycker jag är hård i mina ord till tjejerna då vi trots allt har vunnit alla 7 inledande matcher i serien.
Jag vet dock vad vi gör på träningarna och vet vad vi kan.

Stort tack för filmning och stor supporterskara på plats - så kul att ni stöttar oss.

I härlig serieledning har vi nu ledigt i 3v från serien - 11 november har vi seriefinal mot duktiga Duvbo.

Nu tränar vi på under kommande 2v innan vi ska spela Södertälje Open - hoppas spelare och supportrar ser fram emot detta lika mycket som vi coacher.